[eus] Urte osoko ohiko martxaz gain, abendua
lan handiko garaia izan ohi dugu Sukalde eta Jantokian. Alde batetik, hilaren
19an ehunka picnic prestatu behar izan zituzten goizean goiz PINeko txangoaz
gozatu zuten 220 ikasleentzat.
Bestalde, ohiko legez, Santo Tomas eguneko
postutxoa antolatu dute eta baita menu berezia ere: taloak, txistorrak, “txori-panak”...
Eta hori gutxi balitz, Gabon-oporren
aurreko azken eguneko prestaketak.
Lerro hauen bidez gure aintzatespena eta
eskerrik zintzoenak Sukalde eta Jantokiko ekipo handiari!
[cas]
Aparte del habitual trajín, diciembre suele ser una época de arduo trabajo en
la Cocina y en el Comedor. Por una parte, el 19 de este mes tuvieron que
preparar cientos de picnics para los más de 220 alumnos/as que disfrutaron de
la excursión al PIN. Por otra parte, como es habitual, han montado el puesto de
Santo Tomás y con ello un menú especial con talo, chistorra, choripan…
Y
por si esto fuera poco, los preparativos del último día antes de las vacaciones
Navideñas.
¡Sirvan
estas líneas para reconocer y agradecer la labor que realiza este gran equipo
de Cocina y Comedor!
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