2018/12/20

ABENDUA LAN HANDIKO GARAIA SUKALDE ETA JANTOKIAN



[eus] Urte osoko ohiko martxaz gain, abendua lan handiko garaia izan ohi dugu Sukalde eta Jantokian. Alde batetik, hilaren 19an ehunka picnic prestatu behar izan zituzten goizean goiz PINeko txangoaz gozatu zuten 220 ikasleentzat.
Bestalde, ohiko legez, Santo Tomas eguneko postutxoa antolatu dute eta baita menu berezia ere: taloak, txistorrak, “txori-panak”...
Eta hori gutxi balitz, Gabon-oporren aurreko azken eguneko prestaketak.
Lerro hauen bidez gure aintzatespena eta eskerrik zintzoenak Sukalde eta Jantokiko ekipo handiari!

[cas] Aparte del habitual trajín, diciembre suele ser una época de arduo trabajo en la Cocina y en el Comedor. Por una parte, el 19 de este mes tuvieron que preparar cientos de picnics para los más de 220 alumnos/as que disfrutaron de la excursión al PIN. Por otra parte, como es habitual, han montado el puesto de Santo Tomás y con ello un menú especial con talo, chistorra, choripan…
Y por si esto fuera poco, los preparativos del último día antes de las vacaciones Navideñas.
¡Sirvan estas líneas para reconocer y agradecer la labor que realiza este gran equipo de Cocina y Comedor!


iruzkinik ez: